Jentene på biltur igjen

Onsdag 13. juli 2011

Vips så var det tid for hjemreise. Det er alltid litt deilig å skulle hjem etter mange dager i kofferten, masse skittentøy og mange opplevelser. jeg syns det er deilig å komme hjem til hus, familie og hverdagen igjen. Straks jeg er hjemme ser jeg frem til nye eventyr ved neste reise :)

Tirsdag 12. juli 2011

Herlig i dag sykler jeg sammen med Helle og vi har bestemt oss for turen opp dalen via La Colle og Buyon opp til Corsegoules og derfra ut Col de Vence en nydelig tur i nydelig vær. Is og cola i Buyon som vanlig.

Mandag 11. juli 2011

Etter en litt hard kveld på Jimmy's pizza velger Helle og vidar stranden i dag mens jeg tar meg en liten sykkeltur i varmen. I utgangspunktet skulle det være en liten tur, men det endte opp med en tur til Gourdon, herlig med 39 grader på Gourdon, svetten haglet og jeg nøt en deilig lunsj alene før jeg startet på stigningen opp til Col de l'Ecre. Turen i seg selv er ikke så hard, men med en fest kvelden i forkant og med temperatur opp mot 40 grader føltes det heavy :)

Søndag 10. juli 2011

Endelig siste etappe med bilkjøring for denne gang. I dag kjører vi fra Asti i Italia til Haut de Cagnes i Frankrike.

Lørdag 9. juli 2011

I dag skal vi møte rallygutta i Cortina d'Ampezzo og bileventyret er over for Helle og meg for denne gang, nå skal vi plukke opp mannen hennes og da tar han over rattet på porschen og tar de to gjenstående etappene på vei ned til Frankrike.

Fredag 8. juli 2011

Våkner til gråvær og det ser ikke spesielt lovende ut for turen over Grossglockner i dag.

Torsdag 7. juli 2011

Fortsatt i Zell am See og i dag skal vi leie sykler. Helle og jeg gleder oss villt til å endelig få noen mil i bena, det som er spennende er om vi finner noen ok sykler.

Onsdag 6. juli 2011

Har nesten ikke lyst til å reise fra Bachmair nå som hotellverten har fortalt oss om sykkelmulighetene her i området. Han har til og med tipset oss om hvor vi kan leie sykler.

Men nå går ferden videre til Zell am See i Østerrike via Kitzbühel.

Tirsdag 5. juli 2011

Etter å ha sovet en natt må vi ha litt frokost på hotellet i Hamburg. I dag går turen videre til Tegern See.

Mandag 4. juli 2011

Vi startet turen kl 05:00 fra Lier og første overnatting skulle vi ha i Hamburg. Årets tur måtte gå via Oslo da Oslofjordtunnellen var stengt, men det klarte vi bra i en Porsche Panamera.