Italia på tvers september 2011

Søndag 18. september 2011

Denne dagen gikk etappen fra Assissi til Sassoferrato, en fantastisk morsom etappe med mye fart på slutten. Kjørte mye sammen med Wenche og Per før Rodolfo og Roy kom og tok over føringen og vi fulgte helt frem. Herlig!

Lørdag 17. september 2011

Det første som skjedde lørdag 17. september var å overraske Rodolfo kl 08:00 med kake og champis, gutten fylte 46 år.

Deretter var det å komme seg på sykkelen og sykle videre fra Spoleto til Assissi. En fantastisk etappe.

Fredag 16. september 2011

Dagen starter med knallvær og vi skal sykle til Spoleto i dag. Turen består av 3 greie stigninger, den hardeste har et parti på ca 12% i drøyt en kilometer, totalt en distanse på drøyt 6 mil.

Torsdag 15. september 2011

I dag sykler vi fra Rieti til Greccio, en kort, men fin tur. Løypa er flat og det er kun stigning de siste 5 km før vi når Greccio. Denne gangen ble det lunsj på en restaurant i Greccio, et godt valg.

På bildet ser vi hele gruppen samlet i Rieti, nærmere bestemt senter av Italia.

Onsdag 14. september 2011

Dagen startet tidlig, vi reiste med tog fra Lier stasjon kl 05:45 til Gardermoen. Deretter ble det flyvning med SAS til Roma via København og kl 13:55 var vi endelig i Italia. Fra flyplassen ble det buss til Rieti via samme sjørestauranten som sist.

Vel fremme på hotellet ble det tid til å se på sykler og finne rommet sitt. Wenche og jeg fikk rom i 1. etasje mot den fantastiske hagen, herlig å bare kunne rusle ut i noe så vakkert :)

Uniformene på bildet står utstilt i foajeen på hotellet.