30. nov, 2019

Drøm blir til virkelighet

Julaften er det kun 5 måneder til avreise på min drømmereise, med på turen har jeg en venninne og min lillesøster. Jeg tror dette blir et drømme team. og det som har vært min drømmereise blir teamets reise.  Vi legger nå grunnlaget for turen med å trene styrke 1-2 ganger og spinning 2-4 ganger i uken, alt ut fra hvilke tid vi har til rådighet.

Det viktigste de neste månedene blir å ikke kjøre på for hardt slik at vi får skader eller blir overtrent, utmattet eller noe i den stil. Slanking er også forbudt, da det mest sannsynlig vil resultere i stinn muskulatur og fallende motivasjon etter en stund. Men derimot å ha et sunt kosthold, bra med søvn og hvile skader ikke.

I dag har vi solskinn ute og det er utrolig hvor mye lettere alt går med litt lyse dager i forhold til hvordan høstens regnvær har gjort at man føler seg sliten og trøtt. Jeg er ved godt mot, det går fort til solen snur og vi får lysere dager igjen.

I tillegg til trening så forsøker jeg å ta meg selv i nakken og repeterer litt italiensk, noen gloser kan det være kjekt å ha med i topplokket når vi legger ut på sykkeldrømmen neste vår.