24. jan, 2020

Fire måneder til P2020

Fikk nettopp en melding på min mobil om at det er 4 måneder til mitt livs kuleste sykkeltur starter. Jeg tror jeg har kontroll på det meste når det jeg gjelder etapper/ruten vi skal sykle, men det jeg ikke har hatt kontroll på siden starten av desember er min egen helse.

Jeg har pådratt meg en skikkelig forkjølelse eller virus, what ever, som ikke vil gi slipp. Jeg puster tungt og er pill råtten i kroppen, men har forsatt tro på at dette bedres snart. 6 ukers avbrekk er lenge for en idiot som meg som liker å være i aktivitet hver dag. Nok om det, jeg gleder meg i alle fall stort til å komme tilbake til en normal "treningshverdag" eller hverdagsmosjon som jeg kaller det.

Fordelen ved å ikke skulle ut på en eller annen time hver kveld, er jo at jeg har fått med meg veldig mange håndballkamper av dette EM som spilles nå. Herrehåndball er digg om dagen. 

Har også fått med meg Gjert Ingebrigtsen og Kjetil Andre Aamodt som var i Drammen teater i går, som ga motivasjon og var vel anvendte kroner og timer. Nå er det straks helg, og det gleder jeg meg til.

Ønsker alle en herlig weekend.