14. apr, 2021

Våren er her...

og jeg sitter og skuer utover jordene og Drammensfjorden i det fjerne, og tenker hvor heldig jeg er som bor i slike omgivelser, og endelig er vinteren på retur og vi kan sette oss på sykkelen og nyte dagene som blir lysere, lengre og varmere for hver dag.

Vinteren har vært lang, det er den jo hvert år, men en vinter med nedstengte treningssenter trodde jeg skulle bli utholdelig, men det har gått utrolig bra. Jeg har fått laget styrkerom hjemme og har brukt mange timer på jogge/løpeturer, noe som har resultert i at jeg nå er i gang med et tulleprosjekt om å løpe 365 dager i strekk. 

Denne øvelsen har jeg forsøkt på en gang tidligere, men med lite hell, etter 30 dager løping måtte jeg ta til fornuft og droppe hele greia da jeg hadde så mange vondter i ben at det ble helt umulig å gjennomføre.

Foreløpig kjennes bena OK ut, men jeg er kun på dag 13 i prosjektet. Mange vil nok si at dette er idioti, men noen av oss har glede av å bedrive idioti så lenge det ikke skader omgivelsene.

Regelen er at jeg må løpe i minimum 10 minutter hver dag og jeg skal løpe ute i all slags vær. Utfordring er størst selvfølgelig de dagene da det også skal sykles, og kanskje skal det sykles langturer også. Det blir spennende å se hvordan dette vil gå utover vren og sommeren.

Jeg gleder meg, og ser lyset i tunnelen!