6. mar, 2022

Kald start på våren

Til tross for lite snø og sol på dagen så er det fremdeles forholdsvis kjølig ute. Dette skyldes i hovedsak at det fortsatt er mellom 5 og 10 minusgrader om natten, men dette er vel bagateller å regne i den store sammenheng. Krigen i øst hvor Russland har invadert Ukraina er mer skremmende.

Det er skremmende med krigen i øst etter to lange år med pandemi, og nå er jeg utrolig glad jeg lever i nuet. Jeg lever hver dag og skal fortsette med det så lenge mitt hjerte banker. Nå gjenstår det å se om det blir mulighet til å gjennomføre min drøm om Italia på langs på sykkel.

Jeg er i allefall i gang med å venne kroppen til å sitte noen timer på sykkelsete, øker mengden gradvis fremover da det har vært lite sykling gjennom vinteren.

Det har vært en god del løping siden jeg holder ut denne runstreaken, nå har jeg løpt 338 ganger av de 365. Litt imponert over meg selv at alle løpeturene er gjennomført ute, på grus, i varmen, på ferie i Italia og Frankrike, i regn, i sludd, i snævær, på holkeføre - ja i alle værtyper vi har hatt siden 2. april 2021, men himmel så glad jeg skal bli den dagen jeg noterer 365 turer.

Ønsker alle en fredfull søndag ❤