2. okt, 2016

Nice Tri 2. oktober 2016

I skrivende stund skulle jeg ha vært godt i gang med min første olympiske distanse i triatlon, men sånn ble det ikke i år heller. Nice tri er avlyst på grunn av terroren som rammet Nice i sommer.

Myndighetene har bestemt at arrangementet skulle avlyses, dette fikk vi utøvere beskjed om for under 2 uker siden. Trist, men dessverre sant. Det er surt å miste en øvelse man har sett frem til og forberedt seg ordentlig til, men livet går videre.

Hadde jeg vært i Frankrike nå, ville jeg ikke fått med meg disse fantastiske høstdagene vi har hatt her hjemme den siste uken. Jeg hadde heller ikke fått med meg den herlige sykkelturen jeg hadde i FInnemarka i går. Jeg hadde heller ikke fått se den digre elgoksen som bykset over skogsveien ca 25-30 meter foran på gårsdagens sykkeltur. Den elgen var stoooooor!!

Nå se jeg frem til en liten svipptur til Firenze i slutten av november sammen med min datter Marie Alessandra, da skal vi løpe maraton for 3. gang i den fantastisk fine byen. Vi gleder oss til Firenze og mye smerte underveis.

Måtte alle få en nydelig oktober måned.